Offerttjänst

Kom igång!

Ta steget mot en smidigare och mer effektiv offertprocess med Offerttjänst redan idag!

Komplett tjänst som hjälper företag från underlag till val

Vi strävar efter att tillhandahålla rätt underlag för både kunder och leverantörer utan onödigt krångel. Genom att skapa lika förutsättningar för alla leverantörer säkerställer vi en sund konkurrens där varje aktör har möjlighet att locka er som kund med sitt bästa erbjudande.

Vår metod ger er som användare makten. Istället för att anpassa sig efter era nuvarande kostnader eller försöka justera priset för att matcha era förväntningar, ger vi leverantörerna EN chans att leverera det bästa de kan och få er uppmärksamhet.

Så funkar det

01

Offertförfrågan

Du inleder processen genom att skapa en offertförfrågan på vår digitala plattform. Här fyller du i alla nödvändiga underlag, inklusive dina specifika behov och önskemål.

02

Sammanställning och Jämförelse

Du får en dynamisk och tydlig jämförelse av erbjudandena utifrån din specifika efterfrågan vilket gör det enkelt för dig att se vilka alternativ som bäst passar dina behov. Du har möjlighet att laborera med fördelningen och antalet för att se hur det påverkar din kalkyl. På detta sätt får du fullständig kontroll över vilka erbjudanden som ger bäst värde för ditt företag.

03

Teckna avtal

När du har hittat de bästa alternativet för ditt företag är det dags att gå vidare till att teckna avtal. I vår tjänst kan du enkelt connecta och matcha med de leverantörer som bäst möter dina behov och önskemål. Du sitter i förarstolen och väljer själv vilka leverantörer du vill komma i kontakt med och vad du vill diskutera, vilket innebär att du slipper bli nedringd och jagad av säljare. Att efterfråga avtalsförslag görs smidigt direkt via vår tjänst och alla avtal tecknas direkt med den valda leverantören.

Vill du ha en genomgång av Offerttjänst?