Offerttjänst

Optimera din offertprocess

Offerttjänst erbjuder en enkel och kostnadsfri lösning för att effektivisera din offertprocess och säkerställa att du får konkurrenskraftiga erbjudanden från leverantörer. Upptäck hur du kan spara tid och pengar med vår innovativa plattform.

Söker ditt företag en enkel och effektiv metod för att få de bästa offertförslagen från leverantörer?

Då har du kommit rätt. Välkommen till Offerttjänst – din partner för att revolutionera offertprocessen.

Med vår innovativa plattform tar vi bort krångel och stress från offertinhämtningen. Samtidigt som vi säkerställer att du får de mest konkurrenskraftiga erbjudandena på marknaden. Låt oss guida dig genom en smidigare och mer effektiv väg för inköp med vårt smarta och kostnadsfria verktyg.

Smidig process

Med Offerttjänst kan du snabbt och enkelt skapa förfrågningar och samla in offerter från olika leverantörer, vilket sparar dig tid och möda.

Konkurrenskraft

Genom att låta leverantörerna konkurrera på lika villkor säkerställer vi att du får de bästa möjliga erbjudandena som passar ditt företags behov och budget.

Kostnadsfri service

Vår plattform är helt kostnadsfri för dig som användare, vilket innebär att du kan dra nytta av våra tjänster utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

Revolutionera din offertprocess med Offerttjänst

Offerttjänst ger ditt företag en effektiv metod för att få de bästa offerterna från leverantörer. Vi eliminerar behovet av långa förhandlingsprocesser genom att skicka förfrågningar direkt till leverantörerna. Vår kostnadsfria tjänst främjar rättvis konkurrens och ger dig flexibiliteten att avsluta processen när som helst.

Med vår tjänst kan du jämföra offerter och välja det bästa alternativet. Vår ”Connecta och Matcha”-funktion låter dig välja vilka leverantörer du vill komma i kontakt med. Vi strävar efter bästa möjliga service och hjälper företag att spara både tid och pengar.

Hos Offerttjänst värderar vi din bekvämlighet och levererar leverantörernas acceptansnivå för att få dig som kund. Vi gör där med din offertprocess smidig och effektiv.

Resultatet från 20 års erfarenhet av telekom

Offerttjänst är utvecklat av Scoped Consulting. Vi på Scoped har över 20 års erfarenhet av telefoni, växel och kommunikationstjänster. Vi har utvecklat flertalet applikationer genom åren med fokus på användarvänlighet och kundnytta. Vår erfarenhet är att många upplever telefoni och växel som snårigt och det blir därför ofta nedprioriterat. Det vill vi göra något åt, därför är Offerttjänst oberoende och tillgänglig för alla.     

I takt med att vi idag i allt större utsträckning kommunicerar genom tjänster och applikationer blir snabb och oberoende upphandling än mer värdefull. För att ge dig en optimal kommunikationslösning kan du genom Offerttjänst.se få oberoende rådgivning och upphandla tjänster som till exempel MS Teams, Omnichannel, Contact center, mobil växel och M2M/IOT lösningar.

0 +

Års erfarenhet

0 %

Användarvänligt